Objective: Enhance the flexibility of space where possible through design and furnishings

In Progress
The First Year Experience area is being renovated to better serve our first year students. New offices and mentoring spaces have been created. New furniture will be staged outside of the offices.
Complete
The glass wall that enclosed the Music and Dance help desk area has been removed. The wall separating the Music collection and the Music and Dance computers and composition stations has been removed. These wall removals improve sight lines for the help desk and the Music and Dance collection and study area to the north. Access to natural light has been improved. Furniture has been rearranged from an east/west orientation to a north/south orientation thereby facilitating patron movement through the area.